1

Day of the Practice (NL)

Date: 
Tuesday, March 28, 2017 -
12:30 to 21:30


Het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) introduceert een nieuw concept: de “Day of the Practice”. Deze dag zal volledig in het teken staan van de Practice Groups.

​Olivier Van Herstraeten, bedrijfsjurist en General Counsel Herstal Group, zit de dag voor.

Gedurende deze dag zullen alle Practice Groups een sessie organiseren, al dan niet gecombineerd met een externe spreker of een interactief paneldebat. U zal de mogelijkheid hebben verschillende sessies bij te wonen en zo te proeven van wat de verschillende Practice Groups te bieden hebben. Twee keynote sprekers (tijdens de lunch: Bianca Debaets, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bevoegd voor Informaticabeleid en Digitalisering en om 19u: Ben Heineman, auteur van het boek "The inside counsel revolution") zullen dieper ingaan op de “volatiliteit” binnen de huidige werkomgeving.

Daarnaast zullen ook verschillende legal software providers een demo of workshop geven over wat zij vandaag te bieden hebben, krijgt u een introductie tot het nieuwe Legal Management Academy programma en zullen er verschillende netwerkmomenten doorheen de dag voorzien worden. De dag zal afgesloten worden met een walking dinner. Dit alles vindt plaats in hartje Brussel!